Nieuws:

 

Contactgegevens

Praktijk Berty van Maaswaal
Sophiastraat 28
4191 GH Geldermalsen

Kvk: 30282671
T: 0345 - 65 10 54; b.g.g. 0622 796472 (per 1-8-2015)
E: info@bertyvanmaaswaal.nl

Zondags gesloten.

Contactpagina

Privacy verklaring

 

Over Berty

Ik ben opgegroeid in de horeca en heb daar aanvankelijk ook mijn 1e beroep in uitgeoefend. Ca. 25 jaar heb ik als kok en patissier gewerkt in verschillende horecabedrijven. De  interesse  voor voeding en daaraan gekoppeld voeding en gezondheid heeft o.a. daar zijn oorsprong en kan ik heel goed gebruiken in mijn huidige beroep: paramedisch natuurgeneeskundig therapeut. Dit is een verzamelnaam van allerlei disciplines in de paramedische sector.

In 2006 ben ik het omscholingstraject begonnen dat ik in 2011 succesvol heb kunnen afsluiten. In die periode zijn er diverse opleidingen gevolgd, w.o. Sportmassage, Massagetherapie, HBO Medische Kennis, Podologie en Podoposturaal therapie. Door het volgen van bij- en nascholingen houd ik mijn kennis op niveau , behoud ik mijn licenties en ben ik bekend bij de zorgverzekeraars.

In mijn praktijk worden mensen met houdings- en bewegingsgerelateerde pijnklachten behandeld. De oorzaken hiervan kunnen een fysieke  en/of mentale oorsprong hebben. Het is belangrijk om de bron van de pijnklacht(en) op te sporen, zodat er niet een behandeling van symptomen gaat plaatsvinden, maar dat een oplossing van het probleem gevonden wordt.

Mijn doelstelling is dan ook het bereiken van een zo optimaal mogelijke gezondheidsbalans van de cliënt.